-

Useful Information When You Need It

Volg onze technische demo's uit de Technology Course en ontvang een leuke attentie! 

Wilt u binnen één dag op de hoogte zijn van IT-security, datamanagement, storage en Cloud computing ontwikkelingen die voor uw organisatie van belang zijn? Kom dan op 1 of 2 november 2017 naar Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017 in Jaarbeurs Utrecht!

Infosecurity.nl is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT-security en is een must voor iedere IT-professional.

Klik hier voor gratis entree voor InfoSecurity 2017!


Exclusive Networks is dit jaar te vinden op stand nummer A125 en nodigt u graag uit voor een bezoek aan onze stand. U bent welkom voor een kop koffie en kennismaking met ons team, productportfolio en onze services.

Wij begrijpen dat het bezoeken van een beurs hoofdzakelijk leerzaam moet zijn. Daarom heeft Exclusive Networks de Technology Course opgezet, bestaande uit meerdere innovatieve demonstraties. Heeft u vragen over oplossingen voor Data Center, Ransomware, Total Endpoint Security, Storage, Wireless en Authenticatie? Volg de Technology Course op de stand van Exclusive Networks en kom het allemaal te weten! Wanneer u 3 demo’s van de Technology Course heeft gevolgd, ontvangt u - naast heel veel nieuwe kennis - een leuke attentie!

De Technology Course bestaat uit de onderstaande demo’s: 

Endpoint Security In een live demonstratie laten wij zien hoe SentinelOne voorkomt dat u slachtoffer wordt van ransomware en hoe SentinelOne dit zelfs durft te garanderen! 
> Schrijf uzelf in voor de SentinelOne demo! 

Total Security Ervaar de intelligente totaaloplossing van Fortinet in onze live demo en leer hoe deze oplossing uw IT-infrastructuur of die van uw klant vereenvoudigt en beveiligt!
> Schrijf uzelf in voor de Fortinet demo!

Software-Defined Storage De vraag naar dataopslag groeit jaarlijks meer en meer. Hoe blijft deze groei beheersbaar en betaalbaar? Ontdek alle ins & outs van software-defined storage met de live demo van Cloudian! 
> Schrijf uzelf in voor de Cloudian demo!

WLAN oplossingen Inzicht in alles wat er op uw netwerk gebeurt? Maak live mee wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie op het gebied van Next-Generation WLAN! 
> Schrijf uzelf in voor de Aruba demo!

Authenticatie Er zijn talloze 2-factor authenticatie mogelijkheden; hardware tokens, software tokens, SMS en Voice authenticatie. Bekijk welke SecurEnvoy oplossingen het beste bij uw bedrijf passen!
> Schrijf uzelf in voor de SecurEnvoy demo!

Data Center oplossingen ”Hoe verander ik een 02:00AM outage naar een 09:30 opvolging?” Deze vraag beantwoordt Brocade voor u tijdens hun demo.
> Schrijf uzelf in voor de Brocade demo!
 
Wij ontmoeten u graag 1 en 2 november op onze stand (A125)!


U ontvangt spoedig een e-mail van ons met daarin de afspraak en uw gratis entreebewijs.


Datum
Infosecurity.nl wordt gehouden op 1 en 2 november 2016.

Locatie
Jaarbeurs, Utrecht - Hal 1

Openingstijden
Op beide dagen van 09.30 uur tot en met 17.00 uur


 

Want To Try Us?

Just put your email below
and you'll receive your download link.